• Social

    Instagram
    Facebook
    Whatsapp
Uw zoekresultaten

Golfen in de Costa Blanca: Las Colinas is dé Plek

Gepost door Ivana Heijnen op 16 september 2020
0

Spanje is rijk aan prachtige natuur en cultuur, en iedere streek heeft iets unieks te bieden. Eén van de mooiste streken in Spanje is de Costa Blanca, in het zuidoosten van Spanje, met Alicante als bruisend middelpunt. De Costa Blanca staat natuurlijk bekend om haar prachtige kustlijn en stranden, maar er zijn genoeg andere dingen te doen. Golfen in de Costa Blanca doe je ook zeker een keer bij de golf- en country club Las Colinas, waar luxe en natuur samenkomen.

De Ligging

De Golfclub Las Colinas ligt op ongeveer 30 minuten rijden vanaf Torrevieja, en op 10 kilometer afstand van de stranden. Hoewel je bij Las Colinas zelf ook heerlijk luxe kunt eten, is het mogelijk om in een van de talloze restaurants in de omgeving te dineren. In dit artikel hebben wij andere must-sees in de Costa Blanca op een rijtje gezet.

De Golfclub

Las Colinas is de perfecte plek om te golfen in de Costa Blanca. Het design van de golfclub werd gecreëerd door bekend Amerikaans architect Cabell B. Robinson, waar zijn doel was de golfbaan één te laten worden met het bestaande landschap. De golfclub bevat 330 hectare grond waarop gegolft kan worden. Ook is het mogelijk te genieten van de restaurants, tennisclub en beach club met prachtige uitzichten. De kernwaardes van Las Colinas draaien niet alleen om een goede golfervaring; maar ook om all-round kwaliteit, privacy en respect voor de natuur.

Las Colinas

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van wat Las Colinas doet, ze proberen het dan ook in ieder deel van de golfclub te implementeren. De golfbaan zelf respecteert de omringende natuur, wat voor u als golfer een unieke ervaring brengt. Het eten bij Las Colinas bevat veel pure seizoensingrediënten uit de lokale omgeving, en al golfend lijkt het net of u zich midden in de Mediterraanse natuur begeeft.

Klik hier voor meer informatie over Las Colinas.

Vergelijk aanbiedingen