• Social

  Instagram
  Facebook
  Whatsapp
Uw zoekresultaten

Een heel charmante villa op een groot grondstuk

Details

Referentie: 20963
Prijs: € 540.000 k.k.
Oppervlakte huis: 150 m2
Grondstuk: 880 m2
Slaapkamers: 3
badkamers: 2
Referentie: 1112 VZ
Inclusief k.k.: ong. € 599.500
PDF Print van deze woning

Locatie

Staat / Regio:
land: Spanje
Openen in Google Maps

Kenmerken

Buiten
Eigen Tuin
Eigen Zwembad
Klimaat
Airco Gehele Huis
Vloerverwarming
Parkeren
garage
Geschikt voor
nabij zee

Omschrijving

Deze villa ligt op een perceel van 880 m²; en dat is echt heel ruim.
Bijzonder is dat in dit geval het grondstuk eventueel later op te splitsen is en dat de nieuwe eigenaar de mogelijkheid heeft om op een later tijdstip eventueel een deel van  een perceel van 440 m² te verkopen.

De villa is gebouwd in één verdieping, alle vertrekken bevinden zich op de begane grond.
Vanuit een werkelijk royale en lichte woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de tuin en het zwembad. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ook beschikt de villa over een garage.

De tuin

De tuin is groot, dat kan ook niet anders met zo’n grondstuk. Verreweg het grootste gedeelte is heel onderhoudsarm. Veel betegeling, maar door de vele hoekjes toch heel sfeervol. De villa beschikt ook over een garage.

De Extra’s in deze Villa:

* vloerverwarming,
*  airconditioning(koud / warm) in alle kamers, r
* ramen met PVC dubbele beglazing,
* een open haard en
* garage.

De Ligging

Het huis is gelegen in een doodlopende straat, in een zeer rustige omgeving.

de Omgeving

Over Empuriabrava valt heel veel te vertellen. Dat het het Venetië van Spanje genoemd wordt is algemeen bekend.  De lengte van de vele kanalen die het dorp doorkruisen is ruim 30 km!  Heel bepalend in het straatbeeld en daarmee ook heel levendig en afwisselend.
Vanaf het vroege voorjaar  wordt er in de vele wateren geroeid, met een elektrische sloep het dorp via het water verkend etc etc.

Er zijn veel villa’s en ook een flink aantal appartementen met een eigen aanlegplaats.  Er zijn een aantal bruggen waar je onderdoor moet om in de baai van Rosas (de Middellandse zee dus) te komen. Wilt u een eigen boot aanschaffen let dan op de hoogte van de bruggen voordat u tot een aankoop overgaat.

Maar ook zonder eigen boot is Empuriabrava een leuk stadje om een poos te verblijven. Er is een prachtig strand met een kilometerslange boulevard.
Het strand is – ook in de avond – een ontmoetingsplaats voor echt iedereen. De jeugd gaat volleyballen, de ouderen zitten te keuvelen op één van de vele bankjes, de toeristen gaan aan het begin van de avond eten en drinken daarna nog een borreltje.  De Spanjaarden doen dat juist andersom…
Eerst even wat drinken en dan na 10 uur gaan dineren. Dat maakt dat het straatbeeld constant lekker rumoerig blijft.

Qua eet- en drinkgelegenheden is er een heel ruime keuze. Alle ‘keukens’ en budgetten zijn wel vertegenwoordigd.  Van een simpele gegrilde kip, waar kinderen uit de hele wereld tenslotte dol op zijn, tot luxe tapasrestaurants, de oorspronkelijke Spaanse en Catalaanse keuken en ook Italiaanse pizzeria’s zijn goed vertegenwoordigd. Liever Japans, kreeft, kakelverse net gevangen vis?  Alles is er te kust en te keur.

Sportief gezien kunt u ook uw hart ophalen.  Wandelen en fietsen kun je overal, er is een groot natuur gebied dat aan het dorp grenst.  Watersporten is natuurlijk ook volop mogelijk. Vissen in de kanalen, karten, petanque (jeu de boule), er is een manege in de buurt. De uitlopers van de Pyreneeën zijn vlakbij. 10 km rijden en u bent al bij de eerste flinke heuvels.
Vanuit Empuriabrava worden verschillende excursies georganiseerd.  Zo rijdt er in de zomer een treintje rond, kun je met de boot naar Cadaquez en Estartit en gaat er een bus naar het centrum van Barcelona.

Leuke dorpen in de buurt: Rosas, met zijn prachtige strand en gezellige winkelstraten in het dorp. Figueres, een echt Spaans stadje waar onder andere het Dali museum vele bezoekers trekt. In de zomer is het daar zo druk dat het museum vaak ook in de nacht openblijft.
Perelada een Middelseeuws stadje, met een casino in een prachtig kasteel waar in de zomer veel optredens in de tuin te zien zijn, oa ballet.
Hier vindt u ook de kelders van het wijnhuis van Perelada en bovendien is hier een fraaie 18 holes golfbaan.

Er is natuurlijk nog meer te vertellen… bel of mail ons en stel uw vraag of maak een afspraak!

 

Neem contact met mij op

  Vul het onderstaande contactformulier in en we komen bij u terug!

  Frans Mulder

  0 listings

  Neem contact met mij op

   Vul het onderstaande contactformulier in en we komen bij u terug!

   Vergelijk aanbiedingen