• Social

  Instagram
  Facebook
  Whatsapp
Uw zoekresultaten

Costa Blanca zuid – Zeer fraaie villa’s met veel keuzevrijheid

Details

Referentie: 20757
Prijs: va. € 339.000 k.k.
Oppervlakte huis: 125 m2
Grondstuk: 500 m2
Slaapkamers: 3
badkamers: 2
Referentie: 3576 VB
Inclusief k.k.: ca. € 394.000 incl. belasting en kosten
PDF Print van deze woning

Locatie

stad:
Staat / Regio:
land: Spanje
Openen in Google Maps

Kenmerken

Buiten
Eigen Tuin
Eigen Zwembad
Klimaat
Airco Pre-installatie
Parkeren
Parking op Eigen Terrein

Omschrijving

Dat u zoveel kunt kiezen maakt het voor ons moeilijk om de villa’s te beschrijven….

In dit project zijn er echt veel mogelijkheden. Er zijn een aantal standaard modellen waaruit u kunt kiezen. Maar die kunnen dan toch ook weer helemaal aangepast worden aan uw wensen.

We gaan een poging wagen om de mogelijkheden te schetsen aan de hand van 3 modellen.

Elk model, gebouwd op een grondstuk van ongeveer 500 meter kan desgewenst zoals gezegd nog aangepast worden naar uw wensen.
Eerst is belangrijk of Costa Blanca zuid u aanstaat, dan of het dorp Benijofar u bevalt, dan de wijk waarin deze woningen gebouwd worden.
Is dat allemaal positief, dan gaan we kijken welk grondstuk u het best bevalt. Welke heeft het mooiste uitzicht, of ligt het best op de zon, of het dichtst bij het dorp, of wat je maar kunt verzinnen.

Heeft u het grondstuk gekozen, dan volgt de keuze van de woning. Nooit andersom, want de villa moet op het grondstuk passen. die villa kun je aanpassen, het grondstuk niet.

Model 1 – de Indeling

Deze villa heeft een grote vrij vierkant woonkamer, van rond de 50 m2. Dat is voor Spaanse begrippen echt groot!
Er is een open keuken, zet er een paar krukken  en u heeft een gezellige bar…
Direct bereikbaar vanuit de keuken  – en vanuit buiten – bevindt zich een bijkeuken.  Hier kunt u de wasmachine zetten en dan is er nog voldoende ruimte voor berging van alles en nog wat. (fietsen, golftassen etc)

Een schuifdeur naar het slaapgedeelte leidt naar de master bedroom met badkamer en-suite en een gastenkamer en nog een badkamer.
Via een open trap vanuit de woonkamer komt u op de verdieping waar zich nog een slaapkamer en een badkamer bevinden. En daar is natuurlijk ook nog  een heerlijk zonneterras!

Model 2 – de Indeling

Ten opzichte van model 1 is het meest opvallende verschil de vorm van woonkamer. Die is in dit model zeker niet vierkant, maar langwerpig.
De lange zijde is door 3 grote schuifpuien gescheiden van de tuin met het fraaie zwembad.  De andere vorm van de woonkamer zorgt voor een heel andere sfeer in de woning dan die in model nr 1.  Welke sfeer past het best bij u?

Het slaapgedeelte is in detail wel anders dan dat van model 1, maar lijkt daar wel veel op. Datzelfde geldt voor de slaap- en badkamer boven.
Wel verschil maakt de afmeting van het dakterras op deze verdieping.  Dat is in dit model veel groter.
Daar staat wel tegenover dat dit model (standaard) niet beschikt over een bijkeuken.

Model 3 – de Indeling

Dit model is echt wel  verschillend van  de beide andere.  Dit model heeft dezelfde langwerpige woonkamer als model 2, met daarbij de bijkeuken van model 1.  (Echter in dit geval niet van buiten af bereikbaar). In deze villa treft u ook een gastentoilet aan op deze verdieping.  Verder bevindt zich ook de masterbedroom met badkamer en-suite op de begane grond.

Boven bevinden zich dan nog 2 slaapkamers, beide met een badkamer en-suite. Dit model beschikt niet over een dakterras.
Dit model (met 3 slaapkamers, 3 badkamers en ook nog een gastentoilet) wordt doorgaans gebouwd op grondstukken die net iets groter zijn.
Houdt er rekening mee dat een keuze voor dit model een net wat hogere prijs met zich meebrengt.

Algemeen

Wat de modellen gemeen hebben is dat de tuin in basis aangelegd worden, dat u in de tuin een heerlijk zwembad aantreft met voldoende terras daar omheen om van de zon te genieten. Daarnaast is er een overdekte terras..  ook die zijn heel belangrijk.
Zeker als u buiten eet is het belangrijk dat u daarvoor een schaduwplek creëert.    Vergis u niet in de temperatuur…. Midden in de zomer is het te warm om zelfs maar het ontbijt pal in de zon te nuttigen!  Zit je echter in de schaduw en kijk je in een zonnige tuin, dan is het werkelijk heerlijk om de hele dag buiten te zijn en je zon momenten te kiezen.

Het zal u duidelijk zijn dat je grondstukken en woningen kunt mixen en dat het daarom lastig om de mogelijkheden concreter te duiden. Veel van uw keuzes zijn gewoon het inwisselen van het één voor het ander.  Maar om het eerlijk voor te stellen: Wilt u groter, hetzij het grondstuk, hetzij m2 huis, dan heeft dat altijd een prijsconsequentie
Maar neem van ons aan:  het is de moeite waard om te gaan kijken en de villa’s zijn al prachtig en ruim.  Dus extra m2 grond of bouw zijn echt niet nodig om heerlijk te genieten in uw eigen villa onder de Spaanse zon.

Nieuwsgierig geworden?  Vraag ons naar de plattegronden!
NB alle informatie is gebaseerd op de huidige fase.. Wacht niet te lang om te gaan kijken.

Vergelijkbare villa’s, op net iets kleinere grondstukken, vindt u op deze site met reg nr 3575

De Omgeving

de Omgeving van deze villa onder ref nr 3076 is exact hetzelfde als die onder ref nr 3575.
Klikt u  op de link, dan leest u meer over deze fraaie villa’s en de locatie in Benijofar  en omgeving. Binnenkort zal er een blog over de regio op onze website geplaatst worden.

Wilt u op de hoogte gehouden van nieuws over woningen in de diverse regio’s in Spanje, meldt dat dan op  Home Select Spanje <contact@homeselectspanje.nl>   dan schrijven wij u in voor onze nieuwsbrief.

We horen graag van u!

De foto’s geven een algemeen beeld en zijn niet gebaseerd op één van de modellen.  Zie het als een beeld van de mogelijkheden.
We hebben een foto van een villa in aanbouw toegevoegd zodat u zich een beeld kunt vormen van de lange wand met de schuifpuien.

 

 

 

Neem contact met mij op

  Vul het onderstaande contactformulier in en we komen bij u terug!

  Frans Mulder

  0 listings

  Neem contact met mij op

   Vul het onderstaande contactformulier in en we komen bij u terug!

   Vergelijk aanbiedingen