• Social

  Instagram
  Facebook
  Whatsapp
Uw zoekresultaten

Costa Blanca zuid – Mooie villa, alle vertrekken gelijkvloers

Details

Referentie: 20748
Prijs: va. € 325.000 k.k.
Oppervlakte huis: 120 m2
Grondstuk: 400 m2
Slaapkamers: 3
badkamers: 2
Referentie: 3575 VB
Inclusief k.k.: ca. € 377.000 incl. belasting en kosten
PDF Print van deze woning

Locatie

stad:
Staat / Regio:
land: Spanje
Openen in Google Maps

Kenmerken

Binnen
Bijkeuken
Buiten
Eigen Tuin
Klimaat
Airco Pre-installatie
Parkeren
Parking op Eigen Terrein

Omschrijving

Een fraaie villa op ruim perceel.  Echt een perfecte locatie!

de Indeling

Een prachtig lichte en ruime woonkamer, met aansluiten een half open keuken.  Half open omdat U vormige opstelling zo gepositioneerd is dat de kort poot van de U aansluiten aan de woonkamer. Dit is het korte stukje waarin de kookplaat voorzien is.  Het keukenblad is in dit gedeelte extra breed zodat u door het simpel plaatsen van krukken aan de woonkamer kant een gezellige ontbijt bar creëert. Ook gezellig om met een wijntje te kijken naar de keuken als een ander aan het koken is….
Vanuit de keuken komt u ook in een bijkeuken, waar bijvoorbeeld ook de wasmachine en de boiler staan.
Deze ruimte is overigens ook van buitenaf bereikbaar.

Vanuit de woonkamer is er één deur die leidt naar het ‘nacht gedeelte’. Hier vindt u de master bedroom met badkamer en-suite ook de twee andere slaapkamers die een badkamer delen.

de Tuin

In de ruime tuin, die in basis aangelegd is, vindt u een best groot zwembad.  Naast een terras waar u een eettafel of loungebanken kunt zetten is de rest van tuin simpel en onderhoudsarm aangelegd. Met een paar fruit- en/of olijfbomen en wat planten die weinig water nodig hebben kleedt dat toch uw tuin al aardig aan. Natuurlijk is er gedacht aan automatische beregening, zodat u zich over water geven geen zorgen hoeft te maken.

Zo is het al een heerlijke en complete woning, met voldoende ruimte in en om het huis.

Extra optie: dakterras en berging

Er is echter nog een extra optie, en dat is een dakterras. Midden in de zomer is het daar overdag echt wel heet, maar  in de rest van het jaar is het daar overdag heerlijk zonnen en in de late middag of in de avond is het een fijne plek om te borrelen en de dag nog een door te nemen.
Rekent voor deze extra optie op ongeveer € 10.000,–  .  In dit bedrag zit natuurlijk de trap naar het dakterras toe, en de ruimte die onder die trap ontstaat wordt dan afgesloten zodat u gelijk ook een ruime berging heeft.

Geen dakterras en toch een berging, dat kan ook.  Rekent u dan op rond de € 5.000

Keuzes

Er zijn maar weinig villa’s waar je zoveel kunt kiezen in de afwerkingen:

* Binnendeuren en kleerkasten in verschillende stijlen en kleuren
* Een enorme keuze aan vloertegels door het hele huis en wandtegels in de badkamers en keuken
* Raamkozijnen kunnen naar wens worden gekleurd.
* Keuze uit armaturen en fittingen, van kranen en badkamersuites tot lichtschakelaars
* Keukens op maat, gebouwd volgens uw specificaties, inclusief keuze uit kleuren, werkoppervlakken en algehele indeling.

Toch fijn als jouw villa echt helemaal naar jouw smaak afgewerkt wordt!  Dit geldt natuurlijk alleen als de villa nog gebouwd moet worden of in een vroeg stadium van bouw is.

Liever een net iets groter grondstuk en nog iets meer keuze?  kijk dan op ref nr 3576..

de Locatie

De villa’s worden gebouwd is een buitenwijk van het plaatsje Benijofar.  Een leuke Spaanse plaats, met alle gewoontes, tradities en feestdagen die daarbij horen.  Er wonen rond de 5000 mensen in dit dorp, waarbij er tegenwoordig per jaar een behoorlijk aantal bijkomt in de vorm van Noord Europeanen die deze streek ontdekt hebben en hier graag een (tweede) woning willen bezitten.

De streek in het algemeen heeft door de ligging en onder invloed van de zoutmeren een klimaat dat als één van de gezondste in de wereld gekenmerkt wordt door Unesco.

En daarnaast is het ook nog een fijne streek om te wonen. Je hebt er de kleine traditionele dorpen, je bent in 15 minuten aan de lange brede zandstranden en het dorp zelf heeft al alle voorzieningen die maar nodig zijn.  Het naastgelegen Ciudad Quesada is een paar maten groter en beschikt bijvoorbeeld over bijna 100 horeca gelegenheden.
Daar vindt u ook al de eerste van vele golfbanen in de buurt en bovendien is daar ook een waterpark. Heerlijk voor de kinderen, hier leren ze andere kinderen kennen en contact is dan snel gemaakt.

De luchthaven ligt op een klein half uur.

Neem contact met mij op

  Vul het onderstaande contactformulier in en we komen bij u terug!

  Frans Mulder

  0 listings

  Neem contact met mij op

   Vul het onderstaande contactformulier in en we komen bij u terug!

   Vergelijk aanbiedingen