• Social

    Instagram
    Facebook
    Whatsapp
Uw zoekresultaten

Palau Saverdera: Voor Cultuur- en Wijnliefhebbers

Gepost door Ivana Heijnen op 31 juli 2020
0
Palau-saverdera

Palau Saverdera is een klein dorpje in de Costa Brava. Het is omringd door prachtige natuurgebieden, en ligt op een kort stukje rijden van kilometerslange stranden. Palau Saverdera is de laatste jaren erg gegroeid in populariteit onder zowel Spanjaarden als niet-Spanjaarden. Dit komt door de prettige ligging en rustgevende natuur. 

Activiteiten

Hoewel Palau Saverdera op zich een heerlijk dorp is om tot rust te komen, hoef je je absoluut niet te vervelen. In de omgeving van Palau Saverdera vind je talloze steden, dorpen, stranden en natuurgebieden. Hier is elk dag weer iets nieuws te doen. Een plek in de omgeving die je écht moet bezoeken is Castell de Verdera. Dit is een ruïne van een kasteel met een uitzicht die zeker in je top drie komt te staan.

De DO Emporda Wijnroute is een van de bekendste wijnroutes van Spanje, en de beste in de Costa Brava. Gezien je hier leert over de eeuwenoude wijntradities van de Costa Brava die dateren tot de tijd van de Grieken en Romeinen. Naast tours van wijngaarden en proeverijen zijn er heuse wijn spa treatments te boeken, om jezelf letterlijk onder te dompelen in de Catalaanse wijnen!

Vergelijk aanbiedingen