• Social

    Instagram
    Facebook
    Whatsapp
Uw zoekresultaten

Pau: De Perfecte Thuisbasis in de Costa Brava

Gepost door Ivana Heijnen op 31 juli 2020
0
Pau

De Costa Brava is rijk aan bruisende steden, maar kent ook talloze kleine dorpjes om de stressmeter weer helemaal terug op het getal nul te krijgen. Eén van de meest pittoreske dorpen in de Costa Brava is Pau, vlakbij bekendere steden als Figueres.

Juist bij de zoektocht naar een tweede huis in Spanje is dat gevoel van thuiskomen en tot rust komen ontzettend belangrijk. Het kleine dorpje Pau ligt midden in de droomachtige natuur van de Costa Brava. Activiteiten als wandelen, kajakken of door oude dorpen slenteren kunnen een alledaagse bezigheid zijn. Kijk hier bijvoorbeeld bij Airbnb Experiences naar geweldige activiteiten!

Misschien wel het fijnste aan Pau is dat vrijwel alle grotere dorpen en steden op steenworp afstand van Pau liggen. Dit maakt het een perfecte thuisbasis voor dagtripjes naar Barcelona, Girona of een andere plekken in de Costa Brava. 

Onmisbaar en op korte afstand van Pau ligt Rosas. Roses is een van de oudste stadjes in de Costa Brava, en is dan ook gekenmerkt door ruïnes, kerken en kastelen. In de baai van Roses kun je als snorkelaar je hart ophalen. De kleine baaitjes – veelal nog onontdekt door toeristen – zijn rijk aan kleurrijke vissen en schelpdieren.

Vergelijk aanbiedingen