• Social

    Instagram
    Facebook
    Whatsapp
Uw zoekresultaten

Waarom een Tweede huis kopen in Spanje de Beste Investering is

Gepost door Ivana Heijnen op 31 juli 2020
0
Villa Empuriabrava

De zoektocht naar een huis in Spanje kan overweldigend aanvoelen door al het diverse en prachtige aanbod in de vele regio’s. En misschien nog wel de belangrijkste vraag: gaan jullie een huis huren, of een huis kopen? Wij zetten een aantal voordelen van het kopen van een huis in Spanje op een rijtje. 

Ontsnappen aan de drukte

Het leven in Nederland kan soms teveel worden, waardoor je het gevoel krijgt dat je jezelf voorbij loopt. Dag in dag uit hard werken, misschien zijn er wel kinderen in beeld. En laten we het vaak grijze en regenachtige weer niet vergeten. Begrijp ons niet verkeerd: Nederland is een geweldig land, maar ieder land heeft zo haar voor en nadelen. 

Om even te ontsnappen aan de drukte in Nederland is niets lekkerder dan op vakantie gaan. Nóg lekkerder is het om altijd een plek te hebben. Geen stress van het zoeken naar de ultieme locatie, het beste hotel of de beste omgeving. Want, je hebt je huis in Spanje. Als de werkstress even te veel wordt stap je op het vliegtuig of in de auto en voordat je drie keer ‘tapas’ kunt zeggen zit je al op je loungebank in de Costa Brava. 

Een plek om met elkaar te zijn

Het kopen van een huis is voor iedereen een belangrijke stap in de wooncarrière, en een tweede huis voegt daar veel waarde aan toe. Je bouwt meer eigen vermogen op en je spoelt geen zuurverdiend geld weg door het huren van een huis. Een huis kopen in Spanje is letterlijk en figuurlijk een investering in je toekomst. 

Het hebben van een eigen huis in de Costa Brava zorgt er ook voor dat je compleet vrij bent om te renoveren of aanpassingen aan je huis te maken. Bij het huren van een huis heb je niet meer dan dat, een huis. Bij het kopen van een huis krijg je niet alleen een huis, maar ook een tweede thuis. Een plek voor familie en vrienden om even te genieten van het belangrijkste in het leven: elkaar. Maar dan in Spanje. Bekijk hier ons aanbod!

Vergelijk aanbiedingen